Price Range: from 200€ to 2,500,000€
Size Range: from 10 m2 to 1,000 m2
Land Area Range: from 10 ar to 1,000 ar
Other Features
Upoznajte Pančevo

Upoznajte Pančevo

Prema poslednjim podacima, u Pančevu živi nešto više od 75.000 stanovnika, dok šire gradsko područje naseljava više od 120.000 ljudi.

Zbog odlične pozicioniranosti i činjenice da se nalazi nadomak Beograda, izdavanje i prodaja stanova u Pančevu su izuzetno traženi. Uz to, u ovom gradu se i ubrzano gradi, što ga svrstava u red najpoželjnijih lokacija u tom delu naše zemlje.

Zašto baš nekretnine Pančevo?

Grad koji broji više od stotinu sunčanih dana u toku godine, Pančevo važi za jedan od najtoplijih gradova u celoj Vojvodini. Smešten je na obalama reka Tamiš i Dunav, a karakteriše ga umereno – kontinentalna klima.

Kako su područjem današnjeg Pančeva vladali mnogi narodi, tako je svako od njih ostavio traga, a grad je često kroz istoriju menjao i nazive. Poznat je, pored ostalog bio i kao Panoča, Panuka i Pajčova, ali i Panzova, Čomva i Pančova.

Duga i bogata istorija grada vidljiva je na svakom koraku.Posebno je interesantan podatak da je pre nešto više od dva veka Pančevo bio grad poznat kao centar svilarstva.

Osim toga, u vreme kada je bio pod austrougarskom vlašću, u prvim decenijama 18. veka, tu je otvorena i jedna od prvih pivara na podučju čitavog Balkana.

Tokom prošlog veka, grad je bio izuzetno razvijen u privrednom smislu.

Izdavanje i prodaja nekretnina Pančevo su poslednjih godina sve traženiji. Mogu se pronaći nekretnine različite kvadrature i karakteristika, starije ili novije gradnje, tako da će svaki zainteresovani pojedinac u bogatoj ponudi agencije Broker nekretnine pronaći sigurno onu, koja će u potpunosti moći da odgovori na sva njegova očekivanja.

Iznajmljivanje i prodaja nekretnina u Pančevu

Vrlo je lako pronaći stan ili kuću za iznajmljivanje ili kupovinu, budući da Broker nekretnine imaju najobimniju ponudu.

Svim klijentima su na raspolaganju brojni stanovi i kuće kako na teritoriji samog grada Pančeva, tako i u njegovoj okolini. Bez obzira da li vas zanima starija ili novija gradnja, te da li ste zainteresovani za stan ili kuću, nema sumnje da ćete u našoj ponudi pronaći ono što tražite.

A da bismo vam olakšali celokupan postupak, pripremili smo i video prezentacije nekretnina. Zahvaljujući tome, Broker nekretnine su za korak ispred drugih, prosto zato što štede vreme klijentima, bez obzira da li ih zanima izdavanje stanova u Pančevu ili žele da kupe nekretninu u tom gradu.

Mi smo tu da ispunimo sva vaša očekivanja i omogućimo vam da brzo i lako iznajmite ili kupite željenu nekretninu u Pančevu!

Ne oklevajte da nas kontaktirate!

Compare