Price Range: from 200€ to 2,500,000€
Size Range: from 10 m2 to 1,000 m2
Land Area Range: from 10 ar to 1,000 ar
Other Features

Mi cenimo tvoje vreme!

dobrodošli u broker nekretnine pančevo

Mi smo tu da ispunimo sva vaša očekivanja i omogućimo vam da brzo i lako iznajmite ili kupite željenu nekretninu u Pančevu!

Agencija Broker Nekretnine se bavi prodajom nekretnina (stanova, kuća, zemljišta i ostalih nepokretnosti) u gradu Pančevu i okolnim mestima. Ono što je sigurno jeste da cenimo tvoje vreme! Kako bismo ti uštedeli vreme prilikom kupovine ili prodaje, naš cilj je da nekretninu prikažemo objektivo koristeći dostupne tehnologije video prezentacije i na ovaj način ubrzamo i olakšamo proces kupovine, prodaje i zakupa nekretnina.

Naše usluge

Posredovanje u prometu

Broker nekretnine i naš tim stručnjaka pružaju klijentima sve pravne savete i obavljaju pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provere nekretnine, izrade svih pravnih akata, do predaje potrebnih poreskih dokumenata i uknjiženje vlasništva na kupljenoj nekretnini. Mi poštujemo vaše vreme!

Posredovanje u rentiranju

Broker nekretnine će vam posvećenim timom stručnjaka ompgućiti da lako iznajmite nekretninu. Biće nam zadovoljstvo da vam prezentujemo izabrane stanove, ukoliko niste u mogućnosti da ih posetite lično. Možete biti sigurni da će vam video prezentacije dati kompletan uvid u sve detalje.

Konsultacije i saveti.

Pitanje koje muči mnoge koji su zainteresovani za izdavanje nekretnina u Pančevu jeste da li je bolje da se odluče za prazan, odnosno nenamešten stan / kuću, ili je ipak bolja opcija da izaberu kompletno nameštenu nekretninu. Za sva ovakva i slična pitanja mi smo vam na raspolaganju.

Compare